Velkommen

Wing Chun organisationens instruktører er loyale overfor eleven og stilarten. Hung suen wing chun er mere end bare en kampkunst.Det er en livsstil hvor man lever ud fra kodekset: familie, ære, loyalitet og mange andre nyttige ting, der kan bruges til at få en sundere livsstil. Udviklingen af dine færdigheder og dit talent er det allervigtigste. Træningen er udfordrende og fornøjelig. Der er mange af os, der har trænet på andre skoler, hvor instruktørerne gik mere op i deres eget ego end på elevernes fremgang. Jeg har selv oplevet den skuffelse og modløshed indtil jeg endelig fandt en skole, der bekymrede sig om elevernes fremgang. Selv har jeg trænet kampkunst i 21 år. Min garanti til dig er, at der bliver fokuseret 100% på, at du opnår fremgang. Med Venlig Hilsen Sifu Bjarne Olesen Chefinstruktør og Repræsentant i Europa for The Wing Chun Kung fu Organisation.

Vores YouTube Kanal