Profil af Sigung Rick Spain

592578d044-images-billeder-sijou_rickspain_2Si-Gung Rick Spain er Stormester for stilarten Hung Suen Wing Chun Kung Fu.

Rick Spain har dedikeret hele sit liv til kampkunsten Hung suen wing chun kung fu. Han flyttede til Australien i 1975 for at påbegynde sin træning hos Stormester William Cheung, hvilket viste sig at være et stort skift i hans karriere.

Dette tillod Rick Spain at træne fuld tid og virkelig engagere sig, selvom han havde konkurreret som ung, måtte han nu træne til D10100023konkurrencer med de virkelige tunge drenge i kampkunstens verden. Efter at have konkurreret med stor succes i nogle år, blev Rick Spain udtaget til at repræsentere Australien ved verdensmesterskabet i fuldkontakt martial art konkurrencer i Hong Kong.

 Dette viste sig at blive et af højdepunkterne i hans karriere,
specielt efter at han vandt i sin vægtklasse (middel weight) og blev kåret som verdensmester i 1982/83, og kunne trække sig tilbage “ubesejret”.

Få år sener valgte Rick spain, sydney som det ideale sted at åbne en skole. Som årene gik, har skolen udviklet en del talentfulde elever, der har vundet flere martial art konkurrencer i fuld kontakt. Og hvor nogle har valgt at åbne deres egen skoler. Andre valgte at blive og undervise på hovedet Akademiet i Sydney. Med deres engagement er hjørne stenen sat i vores organisation.